Nou web de Talleres en construcció

Mentrestant, aquest blog estimat i que teniem abandonat, supleix amb plaer les seves funcions, les d’informar dels propers tallers, del programa d’aquest any i del funcionament habitual d’aquests talleres islados. Esperem que siguin del vostre interès.





La nova web de Talleres islados

Ja ens pots veure per una nova finestra: www.talleresislados.com 

Es tracta una web casolana, sense additius, i ara com ara plagada de petits errors, humans, és clar. Els que seguiu el blog i els que entreu buscant informació dels tallers del 2012, la trobareu allà: qui som, què fem, on ho fem, com ho fem... A partir d'ara, aprofitaré aquest blog per explicar-vos coses relacionades, de vegades amb els miracles.

Perquè el miracle és que arribin unes persones, soles, de vegades desorientades, de vegades directament perdudes, unes altres amb la clarividència a sobre i altres com desperdigades i algunes amb una saviesa que impressiona i, que en poques hores, les màscares s'esvaeixin i sapiguem que teníem amics que no coneixíem. Això, amics, és el miracle. I un luxe, no em cansaré de repetir-ho, el poder propiciar-lo. Us espero amb els braços oberts i un panda groc per passejar-vos.

I perquè vegeu qui sóc, què faig, on ho faig i com ho faig, quan no hi ha taller en marxa, us adjunto unes fotos.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada